MartinXFX 0 Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Witam. Posiadam nowke Antec TP-650 i boje sie ze to nie wystarczy... buda CM 690 II i7 2600K Gainward GTX570 Phantom Asus P8P67 Pro Adata 8GB 2x120mm i 2x140mm wentyle Gelid UV Revoltec 2x katoda UV Panel NZXT Sentry LX 1TB Samsung F3 SSD Vertex 2 jak myslicie ? Cytuj Link to post Share on other sites
kleszczu100mzk 93 Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Spokojnie wystarczy jeszcze będzie nadmiar Cytuj Link to post Share on other sites
MartinXFX 0 Napisano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Spokojnie wystarczy jeszcze będzie nadmiar powaznie ? bo gdzies indziej kazali mi kupic 850W http://www.saturion.pl/index.php/produc ... _850W.html Musze wiedziec bo zasilacz jest nieuzywany i bedzie latwiej sprzedac Cytuj Link to post Share on other sites
Miron 1 Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 O ile nie planujesz żadnego SLI to tak jak napisał kleszczu, spokojnie wystarczy. Cytuj Link to post Share on other sites
MartinXFX 0 Napisano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 O ile nie planujesz żadnego SLI to tak jak napisał kleszczu, spokojnie wystarczy.Nie planuje SLI ale bede podkrecal procka wiec stad moje zaklopotanie i ten post. Cytuj Link to post Share on other sites
Miron 1 Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Nie planuje SLI ale bede podkrecal procka wiec stad moje zaklopotanie i ten post. W takim razie wystarczy. Cytuj Link to post Share on other sites
slawi7 7 Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Po oc wszystkiego na jednej karcie na pewno da radę Będzie jeszcze lekki zapas . Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Kotecek Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Wiesz... ja się napaliłem na Seasonica X-660. Ponoć dobry i mocny zasilacz. Zestaw, jeśli chodzi pobór prądu, mam podobny do Twojego. Phenom 955, GTX 470, reszta standard (dyski, ramy i takie tam). I uważam, ze dobre 650W staczy z nadmiarem, bo nie planuje MultiGPU. Będzie zapas na jakąś przyszłą modernizację. Spokojnie dobre 550W by stykęło ale wolę mieć nieco zapasu. 850W do tego, uważam, ze za dużo... chyba, ze planujesz dokupić drugiego GTX 570. W tej chwili mam słabszy jakościowo zasilacz (co nie znaczy że jakiś beznadziejny, taki średniak chyba, spokojnie daje radę) Pentagram SilentForce 620W, ale on ma niemodularne kable a w dodatku tych kabli jest masa... więc jakiś porządek planuję zrobić. Zakupiłem obudowę CM 690 II Advanced to niedługo zasilacz wezmę będzie lux. PS: To jest kopia mojego postu z innego tematu, ale tu go pewnie prędzej przeczytasz. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts