Wasek 7 Napisano 23 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 (edytowane) Witam. Tak jak w temacie - poszukuje nausznych, bezprzewodowych słuchawek do około 400 zł. Mile widziana możliwość podłączenia kabla minijack i ANC. Na razie co znalazłem w tej półce cenowej to Krüger&Matz F5A i Soul 2. Jakieś inne propozycje? Słuchawki będą przede wszystkim używane do słuchania muzyki różnych gatunków w drodze do i z pracy. Jeżeli ktoś coś słyszał o słuchawkach, które wymieniłem (nie tylko przeczytał specyfikacje) to chętnie wysłucham, które byłyby lepszym wyborem. Edytowane 23 Lutego 2017 przez Wasek Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 23 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 ech leniuszku parę stron wstecz @fex polecał http://allegro.pl/meelectronics-mee-audio-af62-matrix2-bt4-0-gw12-i6689548974.html 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Wasek 7 Napisano 24 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 (edytowane) Leniuszku? W tym temacie były odpowiedzi na wszystkie moje pytania? Mogłeś od razu link podesłać to bym poczytał. Może jakieś inne propozycje? Wiem, że wygląd jest mało ważny ale według mnie wyglądają tragicznie. EDIT:Zastanawiam się też nad sprzedażą obecnych słuchawek, żeby dołożyć do budżetu zakupu nowych. Jeżeli będzie nieduża różnica cenowa a przepaść jeżeli chodzi o jakość to też szkoda nie dołożyć. Edytowane 24 Lutego 2017 przez Wasek Cytuj Link to post Share on other sites
Pepis 1009 Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Z BT nie kojarzę nic ciekawszego. Cytuj Link to post Share on other sites
Wasek 7 Napisano 27 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Z BT nie kojarzę nic ciekawszego. forum.benchmark.pl/topic/237932-słuchawki-nauszne-bluetooth-do-800-zł/ A może do tej ceny? To mój nowy temat. Ten jest nieaktualny do zamknięcia. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts