Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witajcie, 
Chciałem zapytać w innych tematach ale zostały zamknięte.

Jak wygląda zakup przez oficjalną stronę ? Dokładniej czy na koncie muszę mieć ojro, czy jak na aliexpress poprzez przelewy24 ? ( Nie wiem który kurs sprawdzać )

Zastanawiam się też nad zakupem z ali tylko wtedy zapewne pozbędę się gwarancji a dodatkowo telefon ma 3 wersje z LTE ...

Dzięki za odpowiedź :)

Będzie trzeba przeliczyć gdzie jest tańsze orjo. 

Jeśli piszesz, że magazyn jest w Polszi, to czy są jacyś sprzedawcy, np allegro, u których mógłbym kupić telefon bez przeliczania ojro  i miał normalną gwarancję ?

Edytowane przez Rocane

Z tego co napisał maxellxl, masz gwarancję kupując bezpośrednio od producenta i są serwisy w Polsce. Więc będziesz miał normalną gwarancję.

Allegro i innych bym nie polecał - ceny zaporowe, a tak płacisz 439 euro i wsio. 

Edytowane przez mst1622

No własnie zależy po jakim kursie te 439. W PayU obliczyłem, że  wyjdzie ponad 2tyś, gdyż oni pobierają 4% za przewalutowanie. Przez przelewy24 wyszłoby ok 1860, ale nie są one dostępne.  Dlatego zastanawiam się nad różnymi opcjami :)

Niemniej jednak dzięki za pomoc :)

Edytowane przez Rocane

nie ma payu, jest paypal. 

Najtaniej wychodzi podpinajac karte...ale wtedy najtrudniej o zwrot kasy. Ja jak tera przeliczylem to wychodzi 20 zł roznicy na korzysc karty debetowe/kredytowej. Ale wole PayPala. 

Na allegro nie kupuj bo mozesz miec problem z gwara...a ceny sa z kosmosu, czesto sprzedaja tez wersje z innych rynków wiec sa inne czestotliwosci. 

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...