Rocane 1 Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Witajcie, Chciałem zapytać w innych tematach ale zostały zamknięte.Jak wygląda zakup przez oficjalną stronę ? Dokładniej czy na koncie muszę mieć ojro, czy jak na aliexpress poprzez przelewy24 ? ( Nie wiem który kurs sprawdzać )Zastanawiam się też nad zakupem z ali tylko wtedy zapewne pozbędę się gwarancji a dodatkowo telefon ma 3 wersje z LTE ... Link to post Share on other sites
maxellxl 55 Napisano 23 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 płacisz przez paypala albo bezposrednio podpinajac karte kredytową/debetową. Kupuj na oficjalnej stronie - magazyn w polsce jest wiec dostaniesz w ciagu 2 dni, serwis tez jest w polsce i masz 2 lata gwary. Link to post Share on other sites
Rocane 1 Napisano 23 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 (edytowane) Dzięki za odpowiedź Będzie trzeba przeliczyć gdzie jest tańsze orjo. Jeśli piszesz, że magazyn jest w Polszi, to czy są jacyś sprzedawcy, np allegro, u których mógłbym kupić telefon bez przeliczania ojro i miał normalną gwarancję ? Edytowane 23 Lutego 2017 przez Rocane Link to post Share on other sites
mst1622 33 Napisano 24 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 (edytowane) Z tego co napisał maxellxl, masz gwarancję kupując bezpośrednio od producenta i są serwisy w Polsce. Więc będziesz miał normalną gwarancję. Allegro i innych bym nie polecał - ceny zaporowe, a tak płacisz 439 euro i wsio. Edytowane 24 Lutego 2017 przez mst1622 Link to post Share on other sites
Rocane 1 Napisano 24 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 (edytowane) No własnie zależy po jakim kursie te 439. W PayU obliczyłem, że wyjdzie ponad 2tyś, gdyż oni pobierają 4% za przewalutowanie. Przez przelewy24 wyszłoby ok 1860, ale nie są one dostępne. Dlatego zastanawiam się nad różnymi opcjami Niemniej jednak dzięki za pomoc Edytowane 24 Lutego 2017 przez Rocane Link to post Share on other sites
maxellxl 55 Napisano 24 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 nie ma payu, jest paypal. Najtaniej wychodzi podpinajac karte...ale wtedy najtrudniej o zwrot kasy. Ja jak tera przeliczylem to wychodzi 20 zł roznicy na korzysc karty debetowe/kredytowej. Ale wole PayPala. Na allegro nie kupuj bo mozesz miec problem z gwara...a ceny sa z kosmosu, czesto sprzedaja tez wersje z innych rynków wiec sa inne czestotliwosci. Link to post Share on other sites
Recommended Posts