qrczakuuu 0 Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 (edytowane) Budżet: Max 1200 zł Czego potrzebujesz?: Słuchawki , zamkniete,(deasing sie nie liczy) Przeznaczenie: Hmm głównie muzyka(każdego rodzaju) filmy i gry Źródło: iPhone 7 oraz pc przez wzmacniacz Wzmacniacz Amplituner Technics SA-GX130D Oczekiwania: b.dobra jakość dźwięku , wygodne , Inne: Pierwsze pytanie które mi się nasuwa to czy za taką kwotę kupie dobrej jakości słuchawki bezprzewodowe nie ukrywam brak kabla był by dużym ułatwieniem ale nie w przypadku kiedy np. za słuchawki bezprzewodowe zapłacę 1200 a grają gorzej niż przewodowe za 600. W takim wypadku odpuszczę kabel. Proszę o odpowiedz w jakim kierunku szukać czy przewodowe/bezprzewodowe . Oraz podanie ciekawych modeli Edytowane 21 Lutego 2017 przez qrczakuuu Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 jak Walezy ci na jakości to zdecydowanie kabel.a teraz problemynie podałeś jakiego brzmienie szukasz wiec nikt Ci raczej nić nie doradzi wzmacniacz jest tu dość ważnym elementem iPhone gra w miarę dobrze ale stacjonarny sprzęt zagra zdecydowanie lepiej.za mało danych żeby cokolwiek polecić zresztą za taką kwotę to polecam wizytę w sklepie ze sprzętem audio i odsłuchy Cytuj Link to post Share on other sites
qrczakuuu 0 Napisano 21 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 jak Walezy ci na jakości to zdecydowanie kabel. a teraz problemy nie podałeś jakiego brzmienie szukasz wiec nikt Ci raczej nić nie doradzi wzmacniacz jest tu dość ważnym elementem iPhone gra w miarę dobrze ale stacjonarny sprzęt zagra zdecydowanie lepiej. za mało danych żeby cokolwiek polecić zresztą za taką kwotę to polecam wizytę w sklepie ze sprzętem audio i odsłuchy Wrócę do domu od razu odpowiem na te problemy. Przepraszam oczywiście. Możesz wytłumaczyć o jakie brzmienie chodzi ? Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Przeczytaj przyklejony witek "polecane słuchawki nauszne" zwłaszcza pierwszy post wiele Ci się wyjaśni. Wysłane z mojego Vienna przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
qrczakuuu 0 Napisano 21 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 (edytowane) amplituner Wzmacniacz Amplituner Technics SA-GX130D Lubie posłuchać głośnej muzyki lecz na tych słuchawkach: Słuchawki PANASONIC RP-HX550E-K basy są tragiczne moim zdaniem oczywiście Po przeczytaniu tego co kolega polecał wywnioskowałem ze najlepsze będą słuchawki funowe. Pozdrawiam i przepraszam ze od razu nie było wszystkich informacji Edytowane 21 Lutego 2017 przez qrczakuuu Cytuj Link to post Share on other sites
benutzer 257 Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 ........ był by ............. Sprawdź proszę w słowniku jak to się pisze. Cytuj Link to post Share on other sites
Speed55 0 Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Kupiłem sobie Samsung Level PRO. Sluchaweczki jak dla mnie całkiem dobrze grają. Cenowo nie zrujnuja budżetu 799zl. Jest jeszcze tansza wersja o 100zl bez UHD. Sa to sluchaweczki Bluetooth z zasięgiem około 30m na otwartej przestrzeni i 2pietra w bloku. Jak dla mnie to aż za dużo. Dźwięk UHD całkiem ładnie gra. Posiadają mikrofon tak więc można nie wyciągać telefonu z kieszeni i rozmawiać przez nie. W połączeniu z S7 Edge rewelacja to samo z amp. Yamaha. Trzymają około 8-10 godz. zależy jak głośno słuchamy i czy mamy włączoną aktywną redukcję szumów która całkiem nieźle działa. Oczywiście można podpiąć do nich kabel i użytkować je jak normalne słuchawki. Ja polecam. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts