Senketsu 3 Napisano 20 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 (edytowane) Witam drodzy forumowicze, poszukuję słuchawek dousznych lub dokanałowych które będą grały w moim stylu, mówiąc mój styl mam na myśli granie słuchawek HyperX Cloud gdyż do niego mam porównanie i ono odpowiada mi najbardziej, chociaż w bardziej dynamicznych/basowych kawałkach zdarza im się zacharczeć i to mi się w nich akurat nie podoba. Słucham różnych piosenek, zależy od nastroju tak głównie to : Rock, Elektronika, Trap, Drumstep, ale też sountracki z filmów, anime, nightcore, jrock . Jest dla mnie ważne również aby słuchawki w miarę dobrze izolowały,wygłuszały oraz były wygodne, jeżeli chodzi o wytrzymałość to zawsze dbam o swoje słuchawki więc nawet jak będą mało wytrzymałe kosztem dźwięku lub izolacji/wygłuszenia to je wezmę. Budżet +/- 100 zł będzie naprawdę warto to dołożę . Widziałem wiele tematów i nie mogę się zdecydować, widziałem takie słuchawki jak rock zircon, kz zst, brainwavz delta i parę innych . Edytowane 20 Lutego 2017 przez Senketsu Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 20 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Ja jeszcze urbanfuny Cytuj Link to post Share on other sites
Senketsu 3 Napisano 20 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Chodzi o te ? https://pl.aliexpress.com/store/product/New-URBANFUN-3-5mm-In-Ear-Earphone-1DD-With-1BA-Hybrid-Drive-HIFI-Metal-Earphone-Monito/1825606_32736974040.html Nie mogę znaleźć o nich żadnej recenzji, ale wyglądają na fajne . Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 20 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 I równie fajnie grają żywo, muzykalne, z energią, są podbarwione ale nie przesadnie. Naprawdę przyjemne słuchawki sprawiają dużo frajdy Cytuj Link to post Share on other sites
Senketsu 3 Napisano 20 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 A jak się mają na przykład w porównaniu z kz zst lub takstar hi 1200 (te są droższe niż 100 zł ale również często polecane z tego co widziałem ) . Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 20 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 (edytowane) Kz zagrają bardziej równo przestrzennie uwypuklą wokal i instrumenty. Popatrz na temat polecane dokanałowe niedawno jest tam odpisywałem Edytowane 20 Lutego 2017 przez bleck55 Cytuj Link to post Share on other sites
Senketsu 3 Napisano 20 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Ojj powiem że trudno mi się zdecydować każde słuchawki opisałeś bardzo dobrze boarseman KR49, LZ Z03A. urbanfun, zst . Któreś z nich będą najbezpieczniejszą opcją ? Zachęca mnie twój opis Kz zst , w sensie że każde każdy dźwięk ma swoje miejsce i nie przeszkadza drugiemu . Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 20 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Nie posłuchasz nie przekonasz się Bo to wszystko bardzo dobre słuchawki samemu by mi było ciężko wybrać najlepsze:) mam jeszcze jakies 2 pary na sell ale to musze sprawdzić, które bo już się pogubiłem w tym wszystkim Cytuj Link to post Share on other sites
Senketsu 3 Napisano 20 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 No to w takim razie jak już sprawdzisz to bym chętnie kupił bo tak to czekać na dostawę z chin i bym musiał wszystkie na raz kupować żeby sprawdzać jak każde grają . Cytuj Link to post Share on other sites
neckol 190 Napisano 20 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Powiem Ci, że pewniakiem są vjjb k4. Do tego rodzaju muzyki się wpasują idealnie, bo grają V z podbitym lekko dołem Sam zaryzykowałem i nie żałuję ani grosza. W PL chyba też je już można dorwać, ale wiadomo- drożej Generalnie słuchawki bardzo dobrze wykonane i grają jak należy. Po miesiącu użytkowania stwierdzam, że słuchawki za pół darmo. W zestawie ładny woreczek, duża ilość gumek + jedna para pianek (które moim zdaniem są najlepsze z całego zestawu). Także polecam Bez mikrofonu kosztują u Chinoli 60-70zł Cytuj Link to post Share on other sites
Senketsu 3 Napisano 20 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Wyglądają fajnie, drewno z metalem prezentuje się naprawdę zachęcająco. Przy okazji miał ktoś kontakt z nowymi słuchawkami firmy Sven ? Prezentują się też całkiem fajnie . http://allegro.pl/sluchawki-z-mikrofonem-sven-seb-300m-oplot-drewno-i6196018359.html Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts