babar 1 Napisano 17 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 (edytowane) Witam, przymierzam się do kupna nowych głośników komputerowych i mój wybór padł na solo 7c, w związku z tym poszukuje karty dźwiękowej, aby wydobyć z nich jak najwięcej. Oprócz tego mam wymienione w temacie słuchawki przenośne- NUFORCE, oraz stacjonarne słuchawki do kompa- Cloudy. Zastanawiam się czy iść w kartę dźwiękową wewnętrzną czy jakiegoś DAC'a. Budżet ograniczony do 300zl, może więcej jak będzie warto. Na razie moim faworytem jest S.M.S.L M2- czy sprawi się dobrze? Edytowane 17 Lutego 2017 przez babar Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 17 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 najlepiej by było prodygi cuba kupisz podepniesz głośniki słuchawki i to bez przepinania M2 to super zabawka ale byś musiał co chwile przepinać. plus jednak taki że może polata z twoim telefonem Cytuj Link to post Share on other sites
babar 1 Napisano 17 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 nie wiem czy w kwocie 350zl nie wolałbym Fiio e10k Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 17 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 no i właśnie tu się pojawia pytanie co ty chcesz i czego oczekujesz ale jeśli już teraz twierdzisz że byś woła.nie zapominaj o rynku wtórnym. ja w sumie już nie pamiętam kiedy coś nowego kupowałem. Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 17 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 M2 bym tu zupełnie nie widział, cube jak najbardziej. Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 19 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 nie wiem czy w kwocie 350zl nie wolałbym Fiio e10k Ten DAC jest lekko ocielony.Cube chłodny,jasny w brzmieniu, a M2 taki trochę neutralny,zrównoważony. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts