mattax 25 Napisano 12 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 hej planuje zakup NAS a do domu spiąć drukarkę odpalić hbmc na TV chmura może jakiś zewnętrzny ftp i jakieś rozwiązanie do pracy z zewnątrz lokalnie lub w chmurze na serwerze, czy jest jakaś konkurencja dla https://www.qnap.com/pl-pl/product/model.php?II=239&event=2 wyjście hdmi wiem że można kupić tańszy pc ale pobór prądu po roku wyrównarachunki. Ma ktoś doświadczenia jak działa pilot czy nadaje się do również do TV? Cytuj Link to post Share on other sites
benutzer 257 Napisano 25 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Qnap robi dobre NASy, ciężko znaleźć coś lepszego. Tyle z tego co czytałem w tym modelu pojechali po kosztach i zamontowali plastikowe, czyli słabe, kieszenie na dyski. W firmie co prawda jeden mi szwankuje, ale on ma 8 lat. Nie wiem czy to wina Qnapa czy dysków. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts