Skocz do zawartości

Słuchawki zamknięte nauszne bez mikrofonu do muzyki/gier +/- 200 zł.

Idź do rozwiązania Problem ogarnięty przez bleck55,

Recommended Posts

Witam, jak w temacie szukam słuchawek zamkniętych nausznych bez mikrofonu do słuchania muzyki (głównie dubstep, rock, bassem) oraz do grania w gry. Jaki model byłby najlepszy w kwocie +/- 200 zł ? Liczę na dobry bass, jakość dźwięku jak i dobre efekty w grach typu kroki przeciwników. Moje aktualne słuchawki to dokanałówki Brainwavz R1 które bardzo sobie cenię za dźwięk lecz wylatują mi z ucha i bolą od używania ich dzień w dzień. Z góry dziękuję i pozdrawiam! :)

Układem audio? Mógłbym prosić o jakieś rozwinięcie? Bo nie bardzo ogarniam takie sprawy :D Chodzi mi tylko o komputer. Mam po prostu składaka i nic audio do niego nie dokupywałem. Chcę podłączyć je pod 3,5 jacka. Może podać jakieś parametry płyty głównej czy czegokolwiek co ułatwiłoby to czy dźwięk byłby dobry? ;)

Rozumiem, tak myślałem ;) Póki co nie narzekam na dźwięk ten który teraz posiadam, także na razie nie widzę sensu dokupywania czegoś takiego z mojej strony. Myślę, że będę zadowolony z tych słuchawek jak z moich Brainwavz R1 których teraz używam, mimo wszystko dziękuję za odpowiedź :)

hd330 to fajne słuchawki ale maja strasznie niewygodne pady(przynajmniej dla mnie ) trzeba by dokupić skórkowe od hm5 a to wydatek 50zl wymiana kabla też wiele daje bo ten oryginalny jest strasznie lichy. po tych zabiegach i lekkich modyfikacjach za pomoca wacików kosmetycznych wewnątrz muszli robią się z nich naprawdę dobre słuchawki.
             681 zaś lubią zakłóć w uszy górą jak i problemem mogą być płytkie pady przez co dla niektórych ludzi bywają niewygodne . tu jednak pomaga mod skarpetkowy(do wpisania w google)
alternatywą są ISK hp-580  troszkę bardziej basowe ale już nie tak kłujace w górnym pasmie zagrają lepiej niż 681