sshadowek 127 Napisano 11 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 mój budżet : 2000zł gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : allegro nowy czy używany : nowy preferowany rozmiar wyświetlacza : 5.5 preferowany system mobilny : do czego będę używać urządzenia : zdjęcia, internet najważniejsze wymagania : jak najdłuższy czas pracy i bardzo dobry aparat Najbardziej przekonuje mnie S7 oraz xiaomi mi5s plus, jednak do samsunga mam uraz a xiaomi nie ufam a ciężko o jakąś sensowną recenzje tego telefonu oraz odpycha mnie brak optycznej stabilizacji.. Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 11 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 (edytowane) W tej cenie S7 to będzie najlepszy wybór.Świetny ekran,aparat jeden z najlepszych,topowa wydajność i bdb bateria. Edytowane 11 Lutego 2017 przez Deusjarek Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 11 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Śmiał bierz S7. Bardzo udany model. Ma zdecydowanie lepszy aparat niż Xiaomi. Cytuj Link to post Share on other sites
sshadowek 127 Napisano 11 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Jeśli S7 pochodzi z salonu PLUS to będzie mieć jakieś syfiaste programy i opóźnione aktualizacje, jeśli tak to czy moge śmiało wgrać oryginalny system bez utraty gw? Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 11 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 No właśnie może być brandowany soft, ale nie musi. czy moge śmiało wgrać oryginalny system bez utraty gw? Czytałem gdzieś artykuł, że nie można. Radziłbym się dopytać Samsunga (telefonicznie lub na facebook). Trochę dziwne jest to, że traci się gwarancję na wgraniu czystego softu od producenta... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 11 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Pytałem kiedyś w serwisie Samsunga bo mam bardzo blisko. Każda ingerencja w oprogramowanie producenta grozi utratą gwarancji. Jak jest brandowane to nie mogą wgrac niebrandowanego bo też o to pytałem. Było to już dosyć dawno, może się coś zmieniło, zawsze można dopytać. A na mi5s kupionym na allegro nie miałbyś gwarancji producenta bo nie ma tego modelu w polskiej dystrybucji, a dodatkowo jakby była faktura vat marża to i tak by nie było. Htc 10 też jest godny uwagi. Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 11 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 A ja gdzie nie czytam to piszą,że zdjęcie brandu operatora i wgranie XEO nie wpływa na utratę gwarancji.Dziwne by było gdyby przez to traciło się gwarancję. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts