jasiek190 0 Napisano 9 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Cześć wszystkim. Mój LG G3 poszedł w naprawę gwarancyjną po tym jak padła płyta główna, lecz z mojej trochę głupoty trochę przeoczenia, zapomniałem dając telefon, że był on rootowany. Więc i po gwarancji pewno też będzie. Ale do rzeczy, potrzebuję telefonu do około 1000zł (chyba żeby coś super mega było) to dołoże troszkę jeszcze. Główne preferencje to ekran 5,5 cala w zwyż, stabilny i nie zamulający system, parametry mogą być takie jak LG ewentualnie lepsze. Telefon kupowałbym tak naprawdę dowolną drogą, prócz alliexpres itp. Głównie potrzebuję do (przócz dzwonienia i smsowania oczywiście) internetu, gier i portalów społecznościowych. Po incydencie z LG nie będę chyba w stanie zaufać żadnemu z liderów rynku i chciałbym wybrać coś mniej znanego. I tutaj pytanie, co polecacie? Osobiście jestem nastawiony do Motoroli/Lenovo moto x style. Czy dobrze wybiorę? Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 9 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 ekran 5,5 cala w zwyż, stabilny i nie zamulający system, parametry mogą być takie jak LG ewentualnie lepsze. Lenovo moto x style Tego się trzymaj. Ew. Redmi Note 3 PRO jeżeli nie zalezy Ci na aparacie. Link to post Share on other sites
jasiek190 0 Napisano 9 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Cenowo widzę że podobnie, z porównania danych również. Jak sprawa wygląda z procesorami w tych telefonach w odniesieniu do LG? Różnice będą odczuwalne? Xiaomi: Zegar procesora: 2,00 GHzLiczba rdzeni: 8 Lenovo: Zegar procesora: 1,80 GHzLiczba rdzeni: 6 LG G3: Zegar procesora: 2,50 GHzLiczba rdzeni: 4 Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 9 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Różnice będą odczuwalne? Tak. Snapdragon 650 i 808 są zbliżonej wydajności, ten pierwszy jest bardziej energooszczędny Link to post Share on other sites
jasiek190 0 Napisano 9 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Dziękuję Ci za odpowiedzi, czyli nie zrobię błędu jak wezmę Motorolkę. Kieruję się pierwszym wrażeniem. Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 9 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Dokładnie tak Link to post Share on other sites
Recommended Posts