Tony stark 34 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Hej, szukam telefonu do około 1500 zł najlepiej około 6 cali, będe go głownie używał do przeglądania internetu, czasem gry, przyda się lepszy aparat. Moja propozycja http://www.x-kom.pl/p/312701-smartfon-telefon-sony-xperia-xa-ultra-czarny.html Cytuj Link to post Share on other sites
balans 67 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 (edytowane) XA Ultra bym sobię darował telefon średni. Najlepiej jakbyś wypełnił wzór: mój budżet : gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : nowy czy używany : preferowany rozmiar wyświetlacza : preferowany system mobilny : do czego będę używać urządzenia : najważniejsze wymagania : i napisał czy kupujesz za gotówkę czy tylko zakup na raty. jeśli masz gotówkę i nie musisz kupować na raty to omijaj markety, ceny na olx/allegro są sporo niższe, również niższe od tych z xkom, a jak znajdziesz ogłoszenie w okolicy osobiście odbierzesz telefon i go sprawdzisz przed zakupem. W tym budżecie z dużych telefonów polecam huawei mate 8, ceny zaczynają się od około 1400, egzemplarze w cenach około 1500 mają zwykle tylko po kilka miesięcy, więc są jak nowe praktycznie. A jak będziesz miał dużo szczęścia to może i znajdziesz lub wytargujesz nowego za 1500. Telefon Bardzo Wydajny, Z dobrą baterią, całkiem ok aparatem(w porównaniu do XA Ultra, bardzo dobrym ), wykonanie i proporcje wyświetlacza do wielkosci samego telefonu są również ok. W tej kasie moze znajdziesz też s6 edge plus, ale znacznie lepszy będzie mate, bo edge ma małą baterię, niewygodne zagięte krawędzie, jedynie aparat będzie lepszy. Edytowane 8 Lutego 2017 przez balans Cytuj Link to post Share on other sites
mattax 25 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Polecam chińczyka Le eco max 2 kożystam 2 miesiąc zadowolony jestem cena ok 1000 Cytuj Link to post Share on other sites
Tony stark 34 Napisano 9 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 mój budżet : 1000 zł najlepiej mam bon 450 zł w X-kom gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : W najbliższych dniach nowy czy używany : nowy preferowany rozmiar wyświetlacza : 6 cali preferowany system mobilny : Andriod do czego będę używać urządzenia : do wszystkiego najważniejsze wymagania : nie mam specjalnych wymagań Na innym forum polecili mi Moto X style oraz P9 lite http://www.x-kom.pl/p/260241-smartfon-telefon-lenovo-moto-x-style-32gb-czarny.html http://www.x-kom.pl/p/307794-smartfon-telefon-huawei-p9-lite-dual-sim-czarny.html Oba sa w promocji za 999 zł Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 9 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 X style jak najbardziej. Chyba aktualnie najlepsze urządzenie dostępne w takim sklepie w tej cenie. Cytuj Link to post Share on other sites
areks90 2 Napisano 9 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 mam moto x style, oprócz baterii która jest słaba i codziennie trzeba ładować(szybko sie ładuje 30min i full bateria bo ma szybkie ładowanie), telefon solidny, szybki, żadnych zacięć, aparat robi dobre zdjęcia Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 9 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Zdecydowanie X Style. Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 9 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Aparat/video - X Style > Mate 8 > P9 lite Bateria - Mate 8 > P9 lite > X Style CPU - Mate 8 > X Style > P9 lite GPU - X Style > Mate 8 > P9 lite Bajery Czytnik linii papilarnych - Mate 8 i P9 lite Dobrze sprawdzi się w VR - X Style Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 9 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Możesz jeszcze zerknąć na Redmi Note 3 PRO, jeśli nie potrzebujesz dobrego aparatu. W x-kom kosztuje 1299 zł, tutaj masz taniej Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts