Skocz do zawartości

Recommended Posts

XA Ultra bym sobię darował :) telefon średni.

Najlepiej jakbyś wypełnił wzór:

• mój budżet :
  • gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu :
  • nowy czy używany :
  • preferowany rozmiar wyświetlacza :
  • preferowany system mobilny :
  • do czego będę używać urządzenia :
  • najważniejsze wymagania :

i napisał czy kupujesz za gotówkę czy tylko zakup na raty. 

jeśli masz gotówkę i nie musisz kupować na raty to omijaj markety, ceny na olx/allegro są sporo niższe, również niższe od tych z xkom, a jak znajdziesz ogłoszenie w okolicy osobiście odbierzesz telefon i go sprawdzisz przed zakupem.

W tym budżecie z dużych telefonów polecam huawei mate 8, ceny zaczynają się od około 1400, egzemplarze w cenach około 1500 mają zwykle tylko po kilka miesięcy, więc są jak nowe praktycznie. A jak będziesz miał dużo szczęścia to może i znajdziesz lub wytargujesz nowego za 1500. Telefon Bardzo Wydajny, Z dobrą baterią, całkiem ok aparatem(w porównaniu do XA Ultra, bardzo dobrym :P), wykonanie i proporcje wyświetlacza do wielkosci samego telefonu są również ok.

W tej kasie moze znajdziesz też s6 edge plus, ale znacznie lepszy będzie mate, bo edge ma małą baterię, niewygodne zagięte krawędzie, jedynie aparat będzie lepszy.

Edytowane przez balans
  • mój budżet : 1000 zł najlepiej mam bon 450 zł w X-kom
  • gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : W najbliższych dniach
  • nowy czy używany : nowy
  • preferowany rozmiar wyświetlacza : 6 cali
  • preferowany system mobilny : Andriod
  • do czego będę używać urządzenia : do wszystkiego
  • najważniejsze wymagania : nie mam specjalnych wymagań

Na innym forum polecili mi Moto X style oraz P9 lite

http://www.x-kom.pl/p/260241-smartfon-telefon-lenovo-moto-x-style-32gb-czarny.html

http://www.x-kom.pl/p/307794-smartfon-telefon-huawei-p9-lite-dual-sim-czarny.html

Oba sa w promocji za 999 zł