kamar59 264 Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Witam wszystkich na mojej aukcji, mam do sprzedania sprawną w 100% kartę ASUS GeForce GTX970 4096MB 256bit DirectCu II Strix OC (wersja OC edition). Karta jest używana i w pełni sprawna, w idealnym stanie technicznym i wizualnym. Nic nie piszczy nie buczy itp. W grach osiąga maksymalnie 67 st. Siedzi w przewiewnej obudowie Fractal Design Arc Midi, która wyposażona jest w 2 wentylatory 140 mm be quiet! SILENTWINGS 3 (ostatnie zdjęcie) Karta zakupiona w sklepie Agito. Karta objęta jest 36-miesięczną gwarancją. Karta posiada gwarancję producenta na podstawie faktury ważną do 02.12.2017. Wysyłam dobrze zabezpieczoną i ubezpieczoną 5 tys zł paczkę. Powodem sprzedaży jest zamiana na wyższy model. Zapraszam do licytacji. http://allegro.pl/show_item.php?item=6709587862#thumb/1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts