makgr 0 Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Witam mam zamiar kupic huawei p9 lite i nie jestem pewien co do pewnej oferty tutaj link http://allegro.pl/huawei-p9-lite-l21-black-16gb-dual-etui-gratis-i6701236080.html Pytalem juz kumpla mowi ze wszystko jest raczej ok ale chcialbym sie upewnic i dowiedziec sie to od osoby ktora bardziej sie na tym zna Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Faktura vat marża, ale Huawei przyjmie taki telefon na gwarancję. Cytuj Link to post Share on other sites
Moherek993 4 Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 (edytowane) To ja już bym wolał Xiaomi Redmi 4 Pro za niższą cenę. Nawet na alldrogo widziałem złotego Redmi 4 Pro za 700 z wysyłką z Polski Dodatkowo brat mojej dziewczyny ma P9 Lite i narzeka,że się tnie, głównie używany do chrome, facebooka i messengera Edytowane 6 Lutego 2017 przez Moherek993 Cytuj Link to post Share on other sites
czamarek 16 Napisano 7 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 chcesz dać 700zł za redmi 4 Pro? W tej cenie kupisz o wiele lepszego Xiaomi Redmi PRO z ekranem OLED i podwójna kamerą z tyłu! Cytuj Link to post Share on other sites
gustine 1003 Napisano 9 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 To ja już bym wolał Xiaomi Redmi 4 Pro za niższą cenę. Nawet na alldrogo widziałem złotego Redmi 4 Pro za 700 z wysyłką z Polski Dodatkowo brat mojej dziewczyny ma P9 Lite i narzeka,że się tnie, głównie używany do chrome, facebooka i messengera no patrz, ja mam p9 lite, poczta,fb,messenger,spotify w tle prawie 12h na dobe i telefon nigdy nie spowolnił pracy, magia ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts