JakubWol123 0 Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 (edytowane) Witam, poszukuję jakiegoś używanego smartfona do max 250 zł, najlepiej z gwarancją. Będę używał go głównie do SMS, internetu i yt. Co polecacie? Zależy mi na w miarę długim czasie pracy na baterii. Co do systemu operacyjnego to Windows Phone / Android Edytowane 2 Lutego 2017 przez JakubWol123 Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 W tym budżecie w większości przypadków dostajesz muła na Androidzie i zostaje Ci tylko root (tracisz przez to gwarancję), nie wiem czy nawet dostaniesz coś za te pieniądze, co będzie miało jeszcze gwarancję... Może Windows? Zobacz Moto G Cytuj Link to post Share on other sites
JakubWol123 0 Napisano 2 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 W tym budżecie w większości przypadków dostajesz muła na Androidzie i zostaje Ci tylko root (tracisz przez to gwarancję), nie wiem czy nawet dostaniesz coś za te pieniądze, co będzie miało jeszcze gwarancję... Może Windows? Zobacz Moto G Windows jak najbardziej mi odpowiada. Lumia 550 mówisz? Cytuj Link to post Share on other sites
balans 67 Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 (edytowane) A może coś uszkodzonego ? Jak poszukasz w okolicy znajdziesz napewno jakieś fajne telefony z lekkimi uszkodzeniami, pęknięte wyświetlacze itp. Wiadomo jest ryzyko, ale zwykle takie telefony są do kupienia za takie grosze ze w razie gdyby trzeba wymienić wyświetlacz to i tak wyjdzie się na zero. A jak będzie działać latami z pęknięciem to dobra twoja Edytowane 2 Lutego 2017 przez balans Cytuj Link to post Share on other sites
JakubWol123 0 Napisano 2 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Może i masz rację. Poszukam czegoś w okolicy. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts