Lewy648 128 Napisano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Witam. Zamówiłem w weekend części do nowego komputera opartego na Pentiumie G4560 i płycie MSI H110 PRO-D. W zamówieniu poprosiłem o to by wgrano najnowszy bios do płyty głównej, niestety na 100 procent tego nie zrobiono. Czy mam prawo się obawiać, że komputer po złożeniu mi nie ruszy? Czy jest sposób na wgranie nowego biosu jesli płyta nie rozpozna poprawnie procka? Czy najlepszym wyjściem będzie załatwienie jakiegoś sky lake do tego by zakualizować bios? Cytuj Link to post Share on other sites
lewiis 2492 Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Czy jest sposób na wgranie nowego biosu jesli płyta nie rozpozna poprawnie procka? Absolutnie nie. niestety na 100 procent tego nie zrobiono Skąd ta pewność? Czy najlepszym wyjściem będzie załatwienie jakiegoś sky lake do tego by zakualizować bios? Jedyna opcja jeśli tak... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts