VoopeRr 1 Napisano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Witam! Dzisiaj został wymieniony u mnie w domu modem na na urządzenie 2w1 (Router i modem) Technicolor EPC3949 i mam mały problem otóż chciałem sobie skonfigurować sieć według własnych upodobań.Chodzi mi o konfiguracje na stronie czyli w przeglądarce wpisuje "ip" i tam muszę podać login i hasło i tu rodzi się taki problem że nie znam owych pasów a na opakowaniu ani na modemie nie widziałem żadnych loginów ani haseł,wiecie może jak to można uzyskać ? Jeśli to pomoże to modem dostarczyła mi firma Multimedia. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2074 Napisano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Zapewne zna je dostawca internetu - jego zapytaj. Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Longhorn 595 Napisano 1 Lutego 2017 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Multimedia nie dostarcza danych do zmiany ustawień swoich routerów. Urządzenia są konfigurowane pod tego dostawcę i loginy producenta sprzętu nie działają oczywiście. W ofercie FTTH jeśli router ma 4 wejścia LAN, to tylko jedno jest przeznaczone dla komputera, reszta ma skonfigurowane VLAN pod telewizję. W ofercie kablowej pewno jest tak samo. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts