ReevoX 0 Napisano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Witam. Złożyłem sobie komputer i7 7700k + noctua nh-d15 i gtx 1080 strix. Zapomniałem tylko o obudowie... Mój budżet po kupnie komputera bardzo się zmniejszył w związku z czym mam bardzo mało pieniędzy na obudowę. Bardzo poważnie zastanawiam się nad SILENTIUMPC AQUARIUS AQ-X70W PURE BLACK. Chciałbym jednak poznać waszą opinię na temat tej obudowy czy warto skoro zależy mi tylko na wydajności? Czy może lepiej do czegoś droższego dopłacić? Zależy mi tylko i wyłącznie na przewiewie w obudowie oraz jak najniższych temperaturach. Takie rzeczy jak jakość wykonania, wyciszane obudowy, są dla mnie bez większego znaczenia. Dodatkowo do tej obudowy gdzie lepiej dorzucić jeden wentylator? Na front/top? Wentylator to byłby na razie Sigma Pro.. Wiecie ja nie oczekuje żadnych cudów od tej obudowy. Ot żeby była okej i trzymała dobre temperaturki po podkręceniu CPU i GPU. https://images.morele.net/d/14625610356435377dbae4acf18164959cff7fa17dfb7082ce816e.jpeg Edytowane 31 Stycznia 2017 przez ReevoX Cytuj Link to post Share on other sites
Michaelz 71 Napisano 1 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 no to sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts