bicek95 0 Napisano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Witam, Mam laptopa ASUS S550C i5. System: Windows 10. Mam problem... Wcześniej miałem 6GB ram i 120GB dysk SSD - komputer nie działał zbyt szybko, mulił się przy nawet przy przeglądarce. Postanowiłem zainwestować w nowy dysk, oraz nowe ramy i aktualnie mam 12GB ram, oraz dysk SSD 240GB. Zainstalowałem nowy system, zrobiłem porządek od środka: przeczyściłem, nowe pasty itd. I według mnie komputer też zamula na przeglądarce, gra CSGO się uruchamia 30 sekund... (czarny ekran)... Wiem, że nie jest to domen prodkości, ale lepiej mi działał laptop lenovo G500s z podstawowym procesorem... Macie jakieś pomysły, co może być nie tak? Cytuj Link to post Share on other sites
damchmark 28 Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 A może to problem z internetem? (słabe łącze, router nie wyrabia, ping). Po kompleksowym czyszczeniu i formacie nawet leciwe laptopy dają radę tym bardziej z dyskiem ssd. Istnieje też możliwość że masz zapchany dysk i mało wolnego miejsca wtedy system też potrafi zamulić. Cytuj Link to post Share on other sites
bicek95 0 Napisano 30 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Nie no, internet nie jest zły... dysk jest czysty, bo jest po formacie... test internetu: https://scr.hu/1LKn8j Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts