czapladb 0 Napisano 5 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Witam, Mam zamiar kupić monitor głownie do filmów, sporadycznie gier (chyba że zakupie konsole ) i zastanawiam który z tych dwóch modeli wybrać. Poprzednio brałem pod uwagę model E2710HDS-B nawet znalazłem fajną aukcję na allegro gdzie dodawany jest tuner tv gratis ale z jednego postu wyczytałem, że model e2712hds "iiyamy" ma dużo lepsze kolory itp.. Może ktoś z Was wie jak sprawa ma się z monitorem samsunga, jakie ma kolory w porównaniu do iiyamy i resztę parametrów. Cytuj Link to post Share on other sites
czapladb 0 Napisano 5 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Znalazłem jeszcze monitor LG M2780D-PZ z podświetleniem LED i wbudowanym tunerem i teraz już w ogóle nie mam pojęcia który wybrać. Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 6 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 z dwudziestek siódemek na TN imo najlepiej wypada iiyama b2712hds Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts