szerebere22 0 Napisano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Witam,mam problem z komputerem,gdy oglądam lub gram wyłącza się do 2/3 razy dziennie i kiedy się wyłącza robi się dziwny ekran(to nie bluescreen)tak jakby sterowniki od karty graficznej się psuły(mam zintegrowaną radeona z serii r7).temperatury są wysokie bo gdy oglądam stream na twichu (jakość source) to temperatury na karcie wynosza do 60 maks i procka 70 a gdy gram to procek 80 lub wiecej i karta do 70. Mój komputer: https://www.morele.net/inventory/info/ULbPbN/ Cytuj Link to post Share on other sites
Deomortis 72 Napisano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 (edytowane) Zdecydowanie za wysokie temperatury. Jak je sprawdzasz? Od kiedy tak się dzieje? Grzebane było przy chłodzeniu? Kręci się wentylator? Może zakurzone jest? Edytowane 27 Stycznia 2017 przez Deomortis Cytuj Link to post Share on other sites
szerebere22 0 Napisano 27 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Temperatury sprawdzam hwmonitorem,przy chlodzeniu nic nie robilem,dzieje się to od nie dawna,wentylator sie kreci,zakurzone nie jest bo ten komputer jest nowy.Robilem diagnoze kosci ram i wykazalo bledy kazda w innym slocie testowalem i w kazdym sa bledy i jest to wina slotow jak i ramow bynajmniej tak mi sie wydaje.Mam gwarancje tak więc oddam te części w tygodniu.Co do chlodzenia na spartan lt3 starczy? Cytuj Link to post Share on other sites
Deomortis 72 Napisano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 temperatury, błędy z ramem dzieje się tam. Skoro możesz to oddawaj. bynajmniej to nie przynajmniej spartan starczy Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts