K-mil 1 Napisano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Cześć, Czy ma ktoś propozycję access pointa z dobrym WiFi AC? Potrzebuję rozszerzyć WiFi 5Ghz na parterze. Router główny (D-link DWR - 956) jest na strychu podłączony do switcha gigabitowego i na dole mam router Asus ale bez AC i chciałbym go zmienić na inny szybszy. Ktoś coś poleca? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2074 Napisano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Czysty AP z AC to raczej jakaś nisza, użyj routera jako AP. Cytuj Link to post Share on other sites
K-mil 1 Napisano 28 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Oczywiście, ale może macie jakieś propozycje? Może być router tylko żeby miał AC 5Ghz i nie kosztował fortuny bo nie potrzebuję tu żadnych specjalnych funkcji. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2074 Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Przejrzyj wątki poniżej. Co chwila ktoś pyta o to samo. Cytuj Link to post Share on other sites
K-mil 1 Napisano 28 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Ale nie ma odpowiedzi albo sprzęty nie spełniają moich wymagań. Na pytanie o router które zadałem też nie było odpowiedzi więc jak kupiłem to sobie sam odpowiedziałem. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu TapatalkaPS. Jakbyś przeczytał pierwszy mój post to byś wiedział że teraz mam router działający w trybie AP tylko że WiFi na tylko 2,4 GHz. Co powiecie na taki sprzęt https://idope.pl/pl/p/Router-Netis-WF2780/66?gclid=CjwKEAiAn7HEBRDHwNqitoWqsQcSJAADWmI2WL5-JcoqOH8iqxwtR4bueeGcopK0E_DMowElSDV5-hoC78bw_wcB Netis WF2780Czy to jest przyzwoity sprzęt? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Stycznia 2017 przez K-mil Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2074 Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 W twoim poście nie widzę żadnych wymagań poza ac/5GHz czyli dowolny router AC je spełnia. Cytuj Link to post Share on other sites
K-mil 1 Napisano 29 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Coogar nie wprowadzaj zamieszania tylko po to żeby mieć więcej postów. Chciałem żeby mi ktoś z doświadczenia doradził jaki konkretnie router jest warty uwagi!!!! To że każdy router AC spełnia moje wymagania {przynajmniej większość) to ja wiem, tylko nie każdy jest godny uwagi i właśnie o to mi chodzi. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts