joint009 0 Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 (edytowane) § Budżet: Max 150zł § Jakiej myszki obecnie używasz: Trust MaxTrack § Jaką masz obecnie podkładkę: A4Tech X7 § Z jakich wartości DPI korzystasz: 400-1000 § Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: Różnie zależy od gry ( ok30cm) § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): FPS - głównie CS:GO § Ile przycisków używasz w myszce: do tej pory używałem 2 pod kciukiem ale im więcej przycisków tym lepiej binduje sobie VoIP - TS3 i komunikacja w grze, § Chwyt: Palm § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2 § Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka: ok12cm § Dlaczego chcesz zmienić mysz: Trust traci żywot Obecna wykrywa ruch 1cm nad powierzchnią (Tracer Battle Heroes) § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): Tym razem chciałbym aby to była myszka bezprzewodowa. Nie jestem żadnym ProGamerem żeby zależało mi na ułamku sekundy reakcji, brak kabelków powinien być wygodniejszy w transporcie W miarę fajna wydaje się A4Tech z serii Bloody. Patrząc po cenach za bezprzewodową myszkę A4Tech'a trzeba dać w sumie 2 razy więcej niż za myszkę "z ogonkiem" Edytowane 23 Stycznia 2017 przez joint009 Cytuj Link to post Share on other sites
ultramateo 11 Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Za 80 zł masz A4Tech A90 ewentualnie AL90 z sensorem laserowym. Od razu ci mówię, że optyczna lepiej sprawuje się w grach. Odnośnie myszek bezprzewodowych, to naprawdę nie warto ze względu na input lag i wyższą cenę. Kabel moim zdaniem nie przeszkadza w użytkowaniu. Sam mam ten model i polecam, więcej do szczęścia nie potrzeba Cytuj Link to post Share on other sites
joint009 0 Napisano 23 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Input lag chyba nie bedzie tak wysoki aby byl zauwazalny golym okiem? Najwieksza wada chyba jest cena Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
ultramateo 11 Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Dla niektórych tak, a dla innych nie. Kwestia preferencji. Kupiłem sobie na kabel, żeby mieć święty spokój i nie narzekam. To twoja decyzja. Ja ci tylko przedstawiam wady i zalety. Cytuj Link to post Share on other sites
Cardistry 0 Napisano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Jak nie próbowałeś, to na innych forach mocno zachwycają się do 150 zł na DM1 Pro, możesz sobie na Morelach sprawdzić lub Komputroniku. Ma niezły sensor w tej cenie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts