adam1709 0 Napisano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Witam serdecznie, czy mogę jeszcze przejść na 10? bo z tego co czytałem to jest jeszcze taka możliwość - https://www.microsoft.com/pl-pl/accessibility/windows10upgrade . Jeśli tak, to te technologie pomocnicze to taki pic na wodę czy faktycznie coś musi być, czy będzie innego po przejściu? Zamierzam przejść na 10 i od razu - nie wiem czy mogę tak szybko - zainstalować 10 na czysto? Laptop kupiony w Stanach, więc jest całkowicie po angielsku. Chciałbym na czysto zainstalować 10 po polsku - czy to nie będzie robiło jakichś problemów z kluczem gdzieś czytałem, że może ? już kiedyś tak zrobiłem na innym starszym o wiele laptopie także kupionym w Stanach z systemem Vista, po czym przeszedłem na Vista po polsku a teraz 7 po polsku i wszystko ok z kluczem, ale wolę się upewnić. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts