Urlox 0 Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 (edytowane) mój budżet : 500/600zł gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : Sklep, olx, allegro nowy czy używany : Nowy i używany preferowany rozmiar wyświetlacza : do 5 cali preferowany system mobilny : - android do czego będę używać urządzenia : Internet, aplikacje, zdjęcia najważniejsze wymagania : Płynne działanie telefonu bez zacinania , w miarę dobry aparat i bateria Witam, mam nadzieję, że pomożecie dobrać mi fajny telefon. Przede wszystkim ważna dla mnie jest płynność działania i wytrzymała bateria. Z góry dziękuję za pomoc ? Edytowane 15 Stycznia 2017 przez Urlox Cytuj Link to post Share on other sites
kubsde 2 Napisano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Myślę, że w tym przedziale cenowym, nie ma co za dużo wymagać od aparatu, chyba że znajdzie się jakaś dobra używka. Tutaj ZTE Blade V7 lite http://www.x-kom.pl/p/328471-smartfon-telefon-zte-blade-v7-lite-dual-sim-szary.html A z używanych można w tej cenie znaleźć nawet prezyzwoite p8 lite oraz a3 2016 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts