dawid45011 0 Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Którą z tych myszek wybrać? Albo ew. w podobnej cenie. Zależy mi na tym aby sensor nie zacinał przy szybkim ruchu i był niski poziom LOD. Dodam też że mam dużą rękę tak że pasują mi takie myszki jak Rival 300 albo deathadder chroma ale nie chcę aż tyle wydać na myszkę. Cytuj Link to post Share on other sites
Deomortis 72 Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Wszystkie myszki które podałeś są dobre. Rival 100 i DM1 są symetryczne, Alcor jest profilowany, jak wolisz? Cytuj Link to post Share on other sites
Bagina 0 Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Miałem rivala 100 ale padł po 2 miesiącach oddali mi hajs nie naprawiaja na gwarancji... Dlatego z niej zrezygnowałem jednak ze grali się spoko... Obecnie mam cm storm alcor, trochę gorzej mi się na niej gra chyba że względu na profilowana budowę, ale sensor i wykonanie stoi na wysokim poziomie kwestia gustu Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
bozydar.ciemiaczko 28 Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Alcor. W swoim przedziale cenowym mycha rządzi. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts