Golik91 5 Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Witam, czy opłaca się kupić ww. tytuł za 37 zł? Czy dalej występują błędy w wersji na PC (zapadanie się drogi, problemy z odpaleniem gry, nie działające serwery) ? Link to post Share on other sites
Deomortis 72 Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Kupiłem na tej wyprzedaży. 25 godzin bez problemów. Akurat dzisiaj mi crashnęła jedyny raz. Link to post Share on other sites
Golik91 5 Napisano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 a były wydawane jakieś aktualizacje poprawiające błędy ? Link to post Share on other sites
Deomortis 72 Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Zapewne. Wiem, że wyszło kilka DLC. Nie wyobrażam sobie żeby nie było poprawek w międzyczasie. Jednak ja jestem z tą grą dopiero od świąt i gra się przyjemnie. Przeszedłem całą kampanię, Eddie's Challenge i zabieram się nieśmiało za tryb Prestige (mega trudny). W tym momencie wskaźnik mi pokazuje 90% przejścia gry. Co do przytoczonych przez Ciebie problemów (zapadania pod ziemię, serwery, odpalenie) nie uświadczyłem żadnego. Mogę śmiało powiedzieć, że gra jest stabilna. Zdecydowanie warto za 37zł. Link to post Share on other sites
Golik91 5 Napisano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 grasz na windows 7,8 czy 10 ?Gdyby było demo, gra byłaby sprawdzona i pewnie kupiona dawno temu. Szkoda że nie każda gra ma demo (darmowe) Link to post Share on other sites
Deomortis 72 Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 8.1, kolega ma 10 też się nie skarżył, ale grał tylko z 5 godzin. Link to post Share on other sites
Golik91 5 Napisano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Ja mam Windows 7 SP1, niby w wymaganiach jest wymieniony. Link to post Share on other sites
Recommended Posts