komputer123 0 Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Witam, przyszedlem tu do was z problemem a mianowice , na moim dysku zewnetrznym (firmy wd) zrobilem sobie nosnik windowsa 10 ( przeinstalowywalem system dlatego byl mi potrzebny ) i z mojej pamieci 1tb zostalo 30 gb . myslalem ze jak usune ten nosnik to wszystko wroci do normy z powrotem wroci moja pamiec moje pliki aczkolwiek tak sie nie stalo . Jak przywrocic moja pamiec i moje pliki? Z góry dzieki za odpowiedzi Pozrdo Edytowane 5 Stycznia 2017 przez komputer123 Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 No własnie poprzedni usunąłem... Sorka, napisz jeszcze raz tutaj. Cytuj Link to post Share on other sites
komputer123 0 Napisano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 napisalem Nie cytuj wypowiedzi, jeżeli jest zachowana ciągłość konwersacji. // _Skipper_ Cytuj Link to post Share on other sites
Proxinslaw 4 Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Zrobiłeś bootowalny nośnik Windowsa na dysku zewnętrznym? Czy po prostu umieściłeś pliki? Jeżeli chcesz od bootować to zobacz po prostu tutoriale na Youtube lub Google, podejrzewam że wszystko odbywa się podobnie do zasady pendrive więc wpisz w Google "jak od bootować bootowalnego pendrive", i wybierz sobie satysfakcjonujący tutorial. Edytowane 5 Stycznia 2017 przez Proxinslaw 1 Cytuj Link to post Share on other sites
komputer123 0 Napisano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 (edytowane) zrobilem bootowalny nośnik Windowsa na dysku dzieki za odpowiedz Edytowane 6 Stycznia 2017 przez _Skipper_ Zbędny cytat. Cytuj Link to post Share on other sites
Proxinslaw 4 Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 To tak jak napisałem powyżej leć według jakiegoś tutoriala. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
komputer123 0 Napisano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 (edytowane) zrobilem jak na tutorailu wszystko ok ale pojawia mi sie tylko 32 gb dostepnej pamieci a gdzie moj 1tb ? EDIT tutaj wstawiam ss http://www.fotosik.pl/zdjecie/051979d91a3dd220 Edytowane 6 Stycznia 2017 przez _Skipper_ Zbędny cytat. Cytuj Link to post Share on other sites
Proxinslaw 4 Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 (edytowane) https://www.janpogocki.pl/blog.php?pokaz=blog_190810085829 może spróbuj przez formatowanie niskopoziomowe, jest dobrze bo widać u ciebie całą pojemność, tylko że program przypisał ci 32 gb a resztę znullował Edytowane 5 Stycznia 2017 przez Proxinslaw 1 Cytuj Link to post Share on other sites
komputer123 0 Napisano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 (edytowane) wielkie dzieki podzialalo troche trwalo to formatowanie ale jest git musialem sie tez wspomoc tym bo mi dysku nie wykrywalo jeszcze raz dzieki pozrd Edytowane 6 Stycznia 2017 przez _Skipper_ Zbędny cytat. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts