tagan33 0 Napisano 2 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Witam mam problem odnośnie wyboru monitora. Mam dwa typy i nie wiem który wybrać: 1 BenQ E2220HDP /// 2 BenQ G2220HD oczywiście monitor służyć będzie do oglądania filmów i grania. I tu moja prośba o pomoc budżet mam do 500zl ani złotówki więcej . który polecacie i czy jest miedzy nimi jakaś różnica proszę o pomoc bo dziś jeden z nich muszę odebrać Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 2 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 w tym budżecie zdecydowana większość monitorów, niezależnie od producenta to prawie to samo modele, które wymieniłeś nie mają konkretnych recenzji, natomiast większe monitory benq z serii Gxxx wypadają w testach wręcz znakomicie, z drugiej strony są także prawie trzykrotnie droższe nie zmienia to faktu, że jakbym miał taki wybór wybrałbym G Cytuj Link to post Share on other sites
tagan33 0 Napisano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Szwagier też doradza mi abym brał z tej serii g ale powiem tak dużo gram i potrzebuje monitora do gry wiem że budżet jest mały ale tylko tyle mogę wydać wiec co proponujecie . Cytuj Link to post Share on other sites
tagan33 0 Napisano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 który mam wybrać g czy e się opłaci Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts