Pestqa 0 Napisano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Witam, kiedy włączam grę to wybieram język profil wciskam nowa gra i wyskakuje edytor mojej postaci nic nie zmieniam i klikam akceptuj i teraz powinienem zacząć grę ale tak nie jest słyszę tylko w głośnikach dźwięki z gry czyli odgłos jadących samochodów itp a na ekranie widzę cały czas pasek ładujący grę i tak bez końca CPU: Intel Core2 Duo E4300 1,8GHz podkręcony do 2,8GHz karta graficzna: radeon 4850 ddr5 512mb płyta główna: chipset Intel P965 pamięć RAM: DDR-2 667 1 GB i 512mb zasilacz OCZ 500wat system: winxp sp3 dx 9 co jest przyczyną że gra ładuje się bez końca? Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Witam, kiedy włączam grę to wybieram język profil wciskam nowa gra i wyskakuje edytor mojej postaci nic nie zmieniam i klikam akceptuj i teraz powinienem zacząć grę ale tak nie jest słyszę tylko w głośnikach dźwięki z gry czyli odgłos jadących samochodów itp a na ekranie widzę cały czas pasek ładujący grę i tak bez końcaMialem kiedys pododbny przypadek, ze slyszalem dzwieki w grze a gra sie caly czas ladowala. Wydaje mi sie, ze to moze byc wina sterownikow od karty graficznej moze musisz je zaktualizowac do najnowszej wersji przynajmniej ja tak zrobilem u siebie i problem zniknal sprobuj moze sie uda. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
KrisCK 0 Napisano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 tak to na pewno wina sterowników kolega miał podobnie z GTA IV tylko widział ogólnie co jest ale były artefakty (też na tym radku) ale wtedy musiał jakiegoś fixa ściągnąć Link to post Share on other sites
Pestqa 0 Napisano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 zainstalowałem najnowszy sterownik 9,6 i dalej to samo próbowałem nawet na najmniejszych opcjach graficznych i nic ';/ to samo miałem na poprzedniej geforce 7600 gs ale wtedy to była wina karty bo gra nie obsługiwała tego modelu ale teraz kiedy jest całkiem nowa to myślałem że wszystko będzie działać... a jednak nie Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Spróbuj założyć nowe konto administratora i odpalić grę. Daj znać czy to coś dało. Link to post Share on other sites
Damian Szymański 16 Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Wgraj patcha do gry, może pomoże. Link to post Share on other sites
Recommended Posts