Johny z Arizony 0 Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Cześć upadł mi komputer na podłogę, I Popękały mi zaciski radiatora na procesor da się to dokupić czy muszę cały wiatraczek? Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
lewiis 2492 Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Raczej nigdzie tego nie kupisz . Jakie to w ogóle chłodzenie? Cytuj Link to post Share on other sites
Johny z Arizony 0 Napisano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Udało mi się znalezc stronę na której te push piny się kupuje Zwykłe intelowskie ścierwo już mnie krew zalewa bo non stop mi się łamią Muszę tak czy siak rozglądać się za jakimś porządnym nie drogim chłodzeniem Jakieś pomysły? Cytuj Link to post Share on other sites
lewiis 2492 Napisano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Jakieś pomysły? Na jaki procek? spartan/fera powinno zdać egzamin. Cytuj Link to post Share on other sites
Johny z Arizony 0 Napisano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Mój procesor to intel core quad q6600 Cytuj Link to post Share on other sites
lewiis 2492 Napisano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Wspomniana fera 3 od silentium pc jak najbardziej da tu radę. Cytuj Link to post Share on other sites
Johny z Arizony 0 Napisano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Dzięki za odpowiedz postaram się zakupić ktoś mi już chyba kiedyś je proponował. I przynajmniej nie jest na plastikowe push piny oby dobrze chłodził Cytuj Link to post Share on other sites
tchibo 1 Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 (edytowane) Del Edytowane 10 Stycznia 2017 przez tchibo Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts