carnivor 0 Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Witam serdecznie, czy jest możliwość grania w trybie solo w grę Evolve stage 2? Kupiłem ją na Steamie i mam tylko Training i Challenges. Nie wiem jak włączyć tryb singiel który chyba powinien być dostępny Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Olfen115 11 Napisano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 To nie jest czasem F2P ? Ogółem to musisz przejść trening, żebys mógł później coś zagrać. Tak przynajmniej miałem ja. Link to post Share on other sites
carnivor 0 Napisano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 OK dzięki za odpowiedź, Bałem się, że zlikwidowali tryb solo. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
mutissj 2199 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Gram w tą grę codziennie od dnia przejścia na free to play, i powiem że możesz grać solo z botami ale boty są strasznie głupie Link to post Share on other sites
carnivor 0 Napisano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Gram w tą grę codziennie od dnia przejścia na free to play, i powiem że możesz grać solo z botami ale boty są strasznie głupie OK ale czy jest tam kampania jako taka? Czy tylko zwykłe potyczki treningowe? Link to post Share on other sites
mutissj 2199 Napisano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 (edytowane) OK ale czy jest tam kampania jako taka? Nie ma kampanii, Czy tylko zwykłe potyczki treningowe? 1.) Tak trening jedynie SOLO, 2.) potyczki "Custom" solo lub z graczami własciel poczekalni wybiera huntera lub potwora i ustawia gre Najważniejsze, gra ma takie bugi albo problemy z serwerami, że wyrzuca często parę graczy w poczekalni tuż przy starcie gry multiplayer, wtedy gra staje się bez sensowa. np. bez medyka czy walka z botem monsterem itp. Pisaliśmy do supportu 2K wiele razy olewają temat i tłumaczą się że zgłosili do studia ten poważny problem, prawda jest taka że zamknęli aktualizacje dla gry, z powodu małego zainteresowania, wydawca przestał płacić twórcom gry, i nikomu się nie chce ruszyć tyłka i naprawić problem. Z ciekawostek, dzisiaj udało mi się po prawie miesiącu mordowania od ostatniego updata 2.16 prowadzającego ice behemota zdobyć właśnie Elitarny Skin dla Ice Behemota, wygląda za********e wygląd jest "niebiesko - śnieżno - skalny ", zaledwie parę osób go ma, trzeba wbić na niego 35 lvl na tym monsterze, ostatni Skin na 40 lvlu wersja "Złoto-Lodowa", ale to nic nowego bo każdy potwór otrzymuje skin ze złotymi akcentami na końcu levelowania. Edytowane 8 Stycznia 2017 przez mutissj Link to post Share on other sites
carnivor 0 Napisano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Nie ma kampanii, Ale kiedyś w ogóle była? Widziałem menu z trybem solo - myślałem, że to jakieś potyczki z ustalonym scenariuszem a tu taki zawód Link to post Share on other sites
Recommended Posts