Qnieteq 0 Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Witam, borykam się z problemem jak pewnie większość użytkowników czyli wyborem telefonu. Interesuje mnie półka średnio-wysoko, czyli 1200 zł, nie więcej. Oczywiście jak każdy chciałbym mieć telefon jak najlepszy, jednak stawiam na wydajność i aparat. Nazwałem się wymagającym użytkownikiem a od roku korzystam z używanej Xperi M2 LTE, więc wymagający jest trochę naciągnięte. Od razu w związku z powyższym mówię ,że nie chce nic ze stajni Sony, z jednego prostego powodu. Telefony mi się znudziły ale szacunek do Sony mam, ponieważ tylu letni telefon działa bez problemu. Przejdźmy do moich propozycji:-Lenovo/Motorola X Style (baaardzo mi się ten telefon spodobał, nie mogę się doczekać aby wziąć go do ręki w sklepie)-Lenovo/Motorola G4 (Plus) (podoba mi się wizualnie, jednak jest chyba gorszy od powyższej generacji)-Huawei Honor 7 (tutaj mówiłem ,że nie koniecznie chcę chińczyka, ale propozycja jest bardzo sensowna, lubię ładne telefony, ale jest tutaj dosyć słabe serce telefonu)-Huawei G8 (g8/rio) (o tym telefonie chciałbym usłyszeć opinie, wygląda super)Jak widzicie nie pojawił się tutaj samsung, z prostego powodu, nie podobają mi się te telefony.Brałem też pod uwagę słabszą wersję Motki, czyli X Play. Jednak jak dla mnie Moto X Style bije wszystko na głowę, w porównaniu szybkości dorównuje jabłkowym urządzeniom. Cytuj Link to post Share on other sites
asnex 19 Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Xiaomi Redmi Note 2 Prime. Miałem, tani, mocne bebechy w środku do 900 zł kupisz spokojnie a za 100zł dokupisz kartę pamięci szybką a w tym jesteś 200 zł do przodu na doładowania xD Cytuj Link to post Share on other sites
michcio2706 4 Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Do 1200 poszukałbym Xiaomi Mi5, tylko nie wiem czy coś z polską gwarancją na allegro znajdziesz, za 1300 to już raczej bezproblemowo Cytuj Link to post Share on other sites
przemusss1990r 233 Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 X Style polecam, posiadam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts