mirko-36 14 Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Witam. Mam problem z nagraniem zmontowanego filmu na DVD. Uzywam programu MAGIX Video Deluxe 15 i do tej pory nigdy nie mialem z nim problemu az do teraz. Po przeinstalowaniu Windowsa z 7 na 10 program nie widzi napedu, zainstalowalem juz na nowo magixa i nic to nie dalo, dodam tylko ze system widzi normalnie naped nawet nagrywa. Nie jestem pewien czy to przez przeinstalowanie Windowsa ale tylko to mi przychodzi do glowy bo i ten Magix 15 nie jest najnowszy. Z gory dzieki za wszystkie pomysly: Link to post Share on other sites
F0rfrey 810 Napisano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Problemem faktycznie moze byc stara wersja programu i brak wsparcia dla W10. Sprobowalbym zainstalowac daemon tools/alcohol i sprawdzil czy program bedzie widziec wirtualny naped Link to post Share on other sites
Rozwiązanie mirko-36 14 Napisano 2 Stycznia 2017 Autor Rozwiązanie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 (edytowane) Poradzilem sobie inaczej. przekonwertowalem ten film za pomoca Magixa do obrazu DVD i nagralem ten obraz na DVD za pomoca Video DVD Marker. Troche dodatkowej pracy ale najwazniejsze ze dziala. Ale i tak dzieki F0rfrey za checi bo juz wontpilem ze ktokolwiek bedzie mial jakikolwiek pomysl. Edytowane 2 Stycznia 2017 przez mirko-36 Link to post Share on other sites
Recommended Posts