nerfipro174 1 Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Witam. Poszukuję dobrego telefonu do około 1200zł, używane odpadają. Telefon używany będzie głównie do gier, youtube'a czy facebooka, rzadziej do przeglądania internetu, czy robienia zdjęć. W oko wpadły mi 3 telefony: Samsung Galaxy A5 2016 Xiaomi Redmi 3S 3/32gb Huawei P9 Lite. Do tego ostatniego mam pytanie, jak jest z tą wersją 3GB kupowaną na allegro? Czytałem, że jeśli pochodzi ona z Chin to może mieć gorszy procesor, od tej w Polsce 2GB, natomiast jeśli pochodzi z Niemiec to procesor jest taki sam, tylko ma 1GB więcej. I druga sprawa, jeśli zakupię taki telefon z allegro, to jak jest później z gwarancją? Odsyłam do polskiego serwisu, czy do osoby od której kupiłem telefon? Który z tych telefonów polecacie, a może jest jeszcze inny warty uwagi w tej cenie? Za wszystkie komentarze i chęć pomocy z góry dziękuje EDIT. Nie mam pojęcia jakim cudem dodałem 2 takie same tematy. Jeden z nich jest do usunięcia Edytowane 29 Grudnia 2016 przez nerfipro174 Link to post Share on other sites
th3rock 1 Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Xiaomi Redmi Note 3 Pro wersja ze snapem 650 LG Nexus 5x czysty android i snap 808, niestety brak czytnika kart pamięci Link to post Share on other sites
nerfipro174 1 Napisano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Te telefony http://www.euro.com.pl/search.bhtml?keyword=xiaomi to sa te same co redmi 3 note pro? Link to post Share on other sites
th3rock 1 Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Tak, są także wersje z 2GB. Link to post Share on other sites
nerfipro174 1 Napisano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 A jak z gwarancją jeśli bym kupił w rtv euro agd? Normalnie odnoszę do sklepu i oni tam wszystko załatwiają, czy trzeba wysyłać kuriera do chin? Link to post Share on other sites
Rozwiązanie th3rock 1 Napisano 29 Grudnia 2016 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Masz na dole dane techniczne a tam gwarancja. ABC DATA S.A więc oferowana jest przez polskiego dystrybutora chociaż najlepiej by było się ich osobiście zapytać. Link to post Share on other sites
nerfipro174 1 Napisano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Dzięki W takim razie najprawdopodobniej się na niego zdecyduję Link to post Share on other sites
Recommended Posts