Rustycamper 0 Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Padł mi mój SONY, mam do wydania 2000 zł raczej sztywne, nie wyskrobię nagle 200zł. Zależy mi żeby dostać go w miarę szybko i nie mieć problemu z gwarancją więc chińczyki raczej odpadają, chyba, że róznica będzie znaczna. Zdecydowanie nówka, system i ekran nie grają roli. Musi byc jak najszybszy do tego robić ładne zdjecia i tyle. Co do systemu nie grzebię w nim, więc również nie ma co do niego problemu. TL;DR: szybki telefon do 2000zł. ASAP. Cytuj Link to post Share on other sites
Darius_2508 3 Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 honor 8? Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Lepiej byłoby Ci coś doradzić, gdybyś wypełnił wzór mój budżet : gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : nówka czy używka : preferowany rozmiar wyświetlacza : preferowany system mobilny : do czego będę używać urządzenia : moje najważniejsze wymagania : Cytuj Link to post Share on other sites
Rustycamper 0 Napisano 27 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 (edytowane) Każdy akapit odpowiada kropeczce, ale uściślając, chce zeby byl warty 2000, zebym za miesiac nie narzekał, ze szkoda pieniędzy, ekran, oprogramowanie nie gra roli. BTW honor 8 czym różni się od huawei p9? Edytowane 27 Grudnia 2016 przez Rustycamper Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Honor 8 ma 1 GB RAM więcej, ma szklaną obudowę (P9 - aluminium), ma trochę słabszy CPU Na Twoim miejscu szukałbym S7 na aukcjach, za ok 2000 zł można dostać nówkę z przedłużenia umowy, jeśli Samsung Ci nie odpowiada to zobacz Mi5 lub właśnie te w/w P9/Honor 8 Cytuj Link to post Share on other sites
Rustycamper 0 Napisano 27 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Na co powinienem zwrócić uwagę szukając aukcji z S7? Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Gwarancja producenta. Jeżeli sklep sprzedaje to koniecznie fvat 23%, unikaj vat marża. Jeżeli z przedłużenia umowy to proś o skan/zdjęcie faktury. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts