sshadowek 127 Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Mój LG G2 po przeszło 2 latach ledwo wytrzymuje pół dnia na baterii, zastanawiam się jaką baterie kupić i gdzie. Na allegro pełno zamienników np 3200mah blue star czy pseudo oryginalnych, miał ktoś może doczynienia z zamiennikami od blue star? Dodatkowe 200mah kusi a w oryginalność innych baterii z Allegro i tak nie dowierzam. Cytuj Link to post Share on other sites
FeelFree 108 Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Używałem przez pewien czas zamiennika od Maximus gdy mój telefon był w serwisie. Mogę szczerze ją polecić, w telefonie zastępczym pracuje od 6 miesięcy i na razie jest ok. Przy wyborze sugerowałem się tym testem: Autor testował także inne baterię niż te na filmie. W komentarzu pod filmem napisał: "Utalkin Forever, Atrax, Maximus, Blustar można brać. Wszystkie tak samo wypadają w testach na pojemność." Edytowane 20 Grudnia 2016 przez FeelFree Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Najlepiej wymienić w autoryzowanym serwisie jak się chce mieć pewne. Bo można wywalić kase na inne, a okażą się shitem i na jedno wyjdzie potem. Najlepiej się skontaktować z serwisem i sie dowiedzieć. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts