Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jak pojemny dysk byście polecali do tego aby wszystko z tych tytułów pomieścił ( i ile one same zajmują?): Test Drive: Unlimited, FIFA 08 i 10, Crysis 1, Call of Duty:World at War, Moto GP 08, Tom Clancy's: Rainbow Six Vegas 1 oraz 2, The Sims Deluxe Edition ^^, Hitman Krwawa Forsa, Worms 2, Worms Armagedon, Far Cry 2, Flatout,Devil May Cry 4, Just Cause, Superstars V8 Racing, Król Futbolu,Blacksite: Arena 51,Ninja Blade, Battelstation Midway, Race Driver GRID, Transformers Revenge of the fallen, Call of Duty 2, Tom Clancy's: Ghost Recon Advanced Warfighter, Prince of Persia, T-72 Balkans of Fire, Call of Duty 1, Batman Arkham Asylum, Assassin's Creed, Need for Speed Carbon, Hitman Kontrakty, Worms Armagedon, Worms 4 Mayhem, Conflict Denied Ops, Brothers in Arms: Road to Hill 30, Spider-man 2 The Game, LEGO Star Wars The Video Game, Prince of Persia, Time Shift, Championship Manager 2008, NBA 2K11, Kane&Lynch: Dead Man, Tomb Raider: Aniversary

P.S. Nie pytam z lenistwa tylko poprostu nie mogę do wielu z tych tytułów znależć ile zajmują miejsca (a sam obecnie nie mam ich wszystkich na dysku i też ich nie pomieszczę na chwilę obecną)

Jak pytasz o to jaki dysk jest najbardziej opłacalny to wystarczy że podzielisz cenę przez pojemność i otrzymasz w ten sposób cene za jeden GB. Oczywiście najlepszy dysk (najbardziej opłacalny) będzie oferował najniższy koszt jednego gigabajta. Ale do 150zł nie kupisz więcej niż 500/640GB.

Jak pytasz o to jaki dysk jest najbardziej opłacalny to wystarczy że podzielisz cenę przez pojemność i otrzymasz w ten sposób cene za jeden GB. Oczywiście najlepszy dysk (najbardziej opłacalny) będzie oferował najniższy koszt jednego gigabajta. Ale do 150zł nie kupisz więcej niż 500/640GB.

Ja ostatnio za 170 zł kupiłem dysk od WD 1 TB więc jednak da sie ;) (na allegro wychaczyłem okazje,dysk w 100% sprawny)