slowingcupid 0 Napisano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 (edytowane) Witam Ostatnio zmieniałem w komputerze podzespoły procesor zasilacz i kartę graficzną. I problem polega na tym że jak wymieniłem karte graficzną to komputer wydaje dwa piknięcia. Żeby się upewnić podłączyłem jeszcze raz starą kartę graficzną i ona wydawała jedno piknięcie to znaczy że jest wszystko w porządku. Jeszcze raz podłączyłem nową kartę i znowu są dwa piknięcia. Karta działa. Gralem na niej w gry i jest niby wszystko w porządku oprócz tego dźwięku. Próbowałem zaktualizować bios lecz mi nie wykrywa tego pliku do zaktualizowania. Proszę o pomoc. Płyta glowna : Gigabyte p35-ds3 rev 2.0 Procesor: Intel q9650 3.0 ghz Karta graficzna : Msi gtx 960 2g Zasilacz : Slientumpc vero m1 600w Ram : 4x1gb 800 mhz Edytowane 17 Grudnia 2016 przez slowingcupid Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts