duzy213 14 Napisano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 witam , troszkę głupie pytanie :oops: , padła mi płytka na gwarancji , problem polega na tym że swojego czasu wymieniłem chłodzenie na mostku północnym , zresztą południowy też przesmarowałem :oops: , to że siedział w niej proc oficjalnie nie obsługiwany nie wspomnę , zatem mam pytanko? czy serwis przymyka oko na takie rzeczy? czy od razu nie tracić czasu i szukać nowej płytki? , z góry dzięki za odpowiedz Cytuj Link to post Share on other sites
Madzina 47 Napisano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 po pierwsze skąd mają wiedzieć jakiego procka używasz? to twoja sprawa, że uruchomiłeś Intel Xeon'a na AM3 a z tymi mostkami to jak zrobiłeś to ładnie to nie zauważą Cytuj Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Madzina Nie wszyscy serwisanci w sklepach to debile.Do autora jaka to płyta i jakiego tam proca wsadziłeś? Cytuj Link to post Share on other sites
Decz. 1 Napisano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Powinno dać rade. Jak oddawałem ostatnio płyte główną to serwisant w ogóle nie sprawdzał czy przy płycie było coś mieszane, tylko sprawdził czy działa a jak się okazało że mobo jest uszkodzone to od razu wymienił na nowe. Cytuj Link to post Share on other sites
duzy213 14 Napisano 30 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Madzina Nie wszyscy serwisanci w sklepach to debile.Do autora jaka to płyta i jakiego tam proca wsadziłeś? panowie no bez jaj , proc to phenom 555 oficjalnie nie obsługiwany ale na biosie F8F lata z wymianą mostka to wszystko chodziło mi prawie rok czasu nie było żadnych ale to żadnych problemów , po prostu płyta sobie niedawno zdechła , z radiatorem na mostku jest taki problem że nie usunąłem starej pasty ,,beton,, tylko troszkę wyczyściłem w miejscu ,,styku,, nałożyłem swoją AS5 zamontowałem i oddałem do sklepu... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts