Andzia 0 Napisano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Kiedy w sklepie będzie dostępna karta graficzna Sapphire Radeon HD 4890 Atomic lub inne niereferencyjne modele serii HD 4890 ? Cytuj Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Kiedy w sklepie będzie dostępna karta graficzna Sapphire Radeon HD 4890 Atomic lub inne niereferencyjne modele serii HD 4890 ?To w końcu Vapor-X czy Atomic? Atomic to zdajsie na chłodzenie wodne. Allegro ma dostęp z różnych sklepów - wiadomo przecież że żaden sklep nie ma wszystkich towarów dostępnych na rynku, nawet komputronik.pl Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Kiedy w sklepie będzie dostępna karta graficzna Sapphire Radeon HD 4890 Atomic lub inne niereferencyjne modele serii HD 4890 ?Karta juz jestem dostepne z tego co mi wiadomo ale nie wiem czy akurat w Polsce mozna ja dostac masz tutaj linka do tego radeona ale jak narazie to mozesz sobie go sprowadzic z UK Cytuj Link to post Share on other sites
Vernio 0 Napisano 5 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Wie ktoś czy w Komputroniku będzie jeszcze kiedyś dostępny Foxconn Bloodrage?? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts