Verbatov 5 Napisano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Witam. Niestety zauważyłem że moje 15 letnie głośniki samsunga zaczęły trzeszczeć. Posiadam kartę dźwiękową Asus Xonar DG. Jakie polecacie głośniki do 50zł? Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Wszystko to jeden szrot idź do marketu i wybierz coś co według ciebie gra dobrze za 50zl szału nie będzie i fajerwerków bym nie oczekiwał połowa pasma będzie wycięte. Czyli coś co się nadaje do odtwarzania dźwięków systemowych. Poszukaj lepiej używanych superluxow hd681 lepiej na tym wyjdziesz 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Verbatov 5 Napisano 15 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Chodziło mi o głośniki a nie o słuchawki. Słuchawki to mam creative aurvana live i jak na razie bardzo dobrze się sprawują. Chcę sobie kupić głośniki do 50zł bo muzyki i tak słucham na słuchawkach. Możesz coś w miarę dobrego polecić w tej cenie? Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Możesz coś w miarę dobrego polecić w tej cenie? idź do marketu i wybierz coś co według ciebie gra dobrze za 50zl Chociaż wątpię w to, żebyś znalazł coś poza Logitech Z-120. Już lepiej dołożyć drugie tyle i kupić używane Gigaworks T20. Cytuj Link to post Share on other sites
Verbatov 5 Napisano 15 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Przecież napisałem że nie potrzebuję nie wiadomo jak drogich głośników ponieważ zainwestowałem w droższe słuchawki i to mi wystarcza. Co powiesz o tych głośnikach? http://www.mediaexpert.pl/glosniki-komputerowe/glosniki-creative-a60,id-2833 Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Jak Ci się podobają to kupuj, naprawdę nie ma o czym dyskutować. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts