Kajtko_ 0 Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Witam. mój budżet: max 900zł gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu: allegro/sklepy typu mediamarkt nowy czy używany: nowy preferowany rozmiar wyświetlacza: 4.7+ preferowany system mobilny: android do czego będę używać urządzenia: rozmowy, sms'y, internet, youtube, Facebook, snap, instagram najważniejsze wymagania: płynność, dobra bateria i chyba najważniejsze wykonanie - musi mieć ładny design, metalowa obudowa lub wytrzymałe szkło wymagania dodatkowe: brak W sumie byłem już pewien, że kupię Samsunga a3 2016, strasznie mi sie podoba, ale dziś zobaczyłem Asusa zenfone 3 max i zaintrygował mnie. Teraz mam dylemat który telefon jest lepszy, bardzo prosze o pomoc oraz ewentualnie podanie jakiś alternatywnych modeli. Edytowane 3 Grudnia 2016 przez Kajtko_ Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dodam Xiaomi redmi 3s wersja 3gb i Xiaomi redmi note 3 pro. Obydwa do kupienia np w x-kom. Obydwa lepsze od tych co wymieniłeś. Jeszcze Honor 7 lite godny uwagi. Cytuj Link to post Share on other sites
Tadek 0 Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 W sumie byłem już pewien, że kupię Samsunga a3 2016, strasznie mi sie podoba, ale dziś zobaczyłem Asusa zenfone 3 max i zaintrygował mnie. Teraz mam dylemat który telefon jest lepszy, bardzo prosze o pomoc oraz ewentualnie podanie jakiś alternatywnych modeli. Skłaniałbym się jednak ku Samsungowi, choć wybrałbym nieco większy model Samsung Galaxy a5. Moim zdaniem gra jest warta świeczki Sam mam Samsunga choć Galaxy s6, którego wziąłem w Play na abonament i jestem dumny z tej decyzji ;P Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 A3 ma 1,5gb ramu i niezbyt mocny procesor. A5 to już co innego, ale też jest droższy. I nie ma co porównywać średniaków do S6 który był flagowcem. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Zobacz jeszcze P9 Lite (wersja 3 GB RAM) - niezła wydajność, bdb aparaty, bdb bateria, niezły czytnik linii papilarnych Cytuj Link to post Share on other sites
adrian.nowakowsk 0 Napisano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 P9 lite, a5 2016 też widziałem w promocji za około 999, może da się taniej Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Wyłącz podpis z Tapatalk // jutjub Cytuj Link to post Share on other sites
Resonance 0 Napisano 7 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 Galaxy a7 chyba mieści się w te ramy https://www.play.pl/telefony/samsung/samsung-galaxy-a7/ O ile się nie mylę. A telefon warty takiej ceny. Z potrójnym aparatem 24 + 5 + 8 Mpix z ultraszerokokątnym obiektywem, a dyspozycji masz 19 trybów do personalizacji zdjęć ;o Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 7 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 (edytowane) @up Złota łopata za odkop tematu sprzed ponad 2 lat. Edytowane 7 Lutego 2019 przez Deusjarek 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts