drag0nix 0 Napisano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 (edytowane) Witam serdecznie w najbliższym czasie kupuje głośniki i tutaj pojawia się moje pytanie które będą grały lepiej ? Chodzi mi o czysty bass oraz oczywiście dźwięk dodam że posiadam kartę dźwiękową ASUS Xonar DX chyba że macie inne propozycję. Budżet MAX 1600 zł Przeznaczenie MUZYKA od czasu do czasu Filmy. Źródło KOMPUTER Oczekiwania Czysty dźwięk oraz bass Dodam jeszcze że nie chce głośników 2.0 posiadałem r2600 ( za mało miejsca na biurku ) przecudowny dźwięk ale niestety bass był za słaby a słucham głównie ElECTRO HOUSE DUBSTEP . Jakieś propozycje miał ktoś styczność z EDIFIER 730D ? Edytowane 1 Grudnia 2016 przez drag0nix Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 http://forum.benchmark.pl/topic/104558-jak-poprawnie-zadawa%C4%87-pytania/ Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Jak basu brakowało to za 1600 wolałbym sub dokupić. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts