hiszpanu 6 Napisano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Witam, mam taki problem że od jakichś 3 miesięcy nie działa mi sklep play na zasadzie takiej, że jak wejdę w aplikację to wyskakuję informacja "wymagane jest uwierzytelnienie. Zaloguj się na swoje konto google." Problem jest taki że ja jestem zalogowany, a taki komunikat wyskakuję, próbowałem rozwiązać ten problem poprzez pomoc online czy coś takiego ale nic to nie dało. W czym problem? Potrzebuję za aktualizować aplikację olx bo weszło karmienie psów a teraz nie da się tego zrobić przez komputer tak jak kiedyś, tylko przez apkę a nie mogę jej bez sklepu play za aktualizować. Link to post Share on other sites
kabko 0 Napisano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 W jakim sensie jesteś zalogowany? Z tego co kojarze możesz też instalować aplikacje na smartfona przez stronę internetową. Spróbuj wejść na komputerze i się zalogować na to konto. Potem spróbuj wysłać instalacje na telefon przez stronę. Link to post Share on other sites
kincu 0 Napisano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 (edytowane) Jestem zalogowany na googlach i youtube jednocześnie a sklep play chyba jakoś współpracuje googlem i yt. Jak wchodzę w aplikację sklepu play wyskakuje mi coś takiego https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161201/9ca35dd3081e8e3b9f35373a47ef201e.jpg po wciśnięciu ponów próbe wyskakuje to https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161201/9af802a353d60704878718069844f8ea.jpg i można tak klikać w nieskończoność Wysłane z mojego m2 note przy użyciu Tapatalka Edytowane 1 Grudnia 2016 przez kincu Link to post Share on other sites
Anonim20 28 Napisano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 buziaczek.pl? W tym leży wina, pełna korzyść z usług google tylko i wyłącznie na koncie gmail i to od jakiegoś czasu, sam tak miałem z pocztą o2/onet ;] Także rób maila na gmail i będzie cacy 2 Link to post Share on other sites
kincu 0 Napisano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 oo super dzięki zaraz zmieniam, ten mail mam chyba ponad 10 lat z onetu właśnie Wysłane z mojego m2 note przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
hiszpanu 6 Napisano 2 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Nowy problem jest taki że przy zakładaniu konta gmail tworzy się całe nowe konto google, przez co do mojego starego konta google z mailem od onetu nie mogę zmienić maila na gmail ponieważ jest on przypisany chyba do nowego konta google które się wytworzyło wraz z gmailem. Co muszę zrobić żeby zmienić tego maila na gmail? Właśnie ogarnąłem tą sprawę z mailem, i już nie posiadam na swoim koncie mailu z onetu tylko z gmaila. I problem dalej jest ten sam, nawet w sklepie play nie zmienił się mail tylko dalej jest kinkic@buziaczek.pl mimo tego że już mam z gmaila. Restarty telefonu, ponowne logowania nie pomagają. Do zamknięcia, po ponownym zainstalowaniu sklepu play wszystko działa. Edytowane 1 Grudnia 2016 przez hiszpanu Link to post Share on other sites
Recommended Posts