Illuminati18 0 Napisano 29 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Witam, planuję zmianę telefonu, zastanawiam się nad Lenovo Moto X Style. Miałem Moto X Play, teraz mam Huawei P9 Lite, ale chciałbym go zmienić. Może ktoś miał styczność zarówno z X Play i X Style i może relatywnie porównać? Może macie jakieś inne, ciekawe propozycje? Podoba mi się też Samsung A5 2016, ma go moja mama, ale irytująca jest ilość tego zbędnego oprogramowania i "zamulenie" po pewnym czasie. Wymagania: dobry aparat, płynność działania, pojemna bateria ~ 3000 mAh. Cena: max. 1300 zł System: Android (czysty), iOS (używane) Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 29 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 X Style jest wydajniejsza względem Lite i Play, ma lepszy aparat, słabszą baterię. Spójrz na Nexus 5X - czysty Android, aktualizacje do września 2017 r., niezłe aparaty, bateria niestety średnia Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts