Krzynju 0 Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Microsoft to już ma tak, że razem z jednym dobrym krokiem robi trzy złe. Dlatego też w W8/8.1 nie ma zaawansowanych ustawień wyglądu. Przynajmniej na pierwszy rzut oka. Ale wierzę w internet, powiedzcie proszę, czy ktoś już zrobił łatkę, pozwalającą na zaawansowane zmiany wyglądu, jak 7ka? Cytuj Link to post Share on other sites
Atak Snajpera 36 Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 (edytowane) Tak ciężko odpalić googla i wpisać głupie "custom themes for windows 8.1" ???http://www.addictivetips.com/windows-tips/best-windows-8-1-themes/ Edytowane 22 Listopada 2016 przez Atak Snajpera Cytuj Link to post Share on other sites
Krzynju 0 Napisano 23 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Ładniej by wyszło, gdybyś użył lmgtfu. Umiem pisać i szukałem. Ale nie mówię o motywach tylko narzędziu. Cytuj Link to post Share on other sites
Atak Snajpera 36 Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Ale wierzę w internet, powiedzcie proszę, czy ktoś już zrobił łatkę, pozwalającą na zaawansowane zmiany wyglądu, jak 7ka? Umiem pisać i szukałem. Ale nie mówię o motywach tylko narzędziu. Gdzie k#$%a !? Cytuj Link to post Share on other sites
Krzynju 0 Napisano 23 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 To jest treść mojego pytania. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts