shy123 0 Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Witam,sprawa jest tego rodzaju, że wczoraj niestety mój Samsung J3 2016 upadł mi i padł wyświetlacz rozlał się...cena wyświetlacza i naprawy myślę że to coś ok 400/500zl ponieważ sam wyświetlacz to już 3 stówki z groszami.Dlatego zastanawiam się czy jest sens naprawy czy kupić coś taniego i mieć spokój, do końca umowy u operatora, może w przyszłości naprawię Jkę jak będę mieć więcej funduszy Nie mam na tel. istotnych danych dlatego rozważam kupno innego smartfona.J3 był zdecydowanie dla mnie za wielki 5 cali to za dużo. Nawet rozmiar IP4s był by wystarczający . Ale czy warto kupić za 400zł stan bdb z 6 miesięczną gwarancją czy nie ma już sensu?Czy rzeczywiście tak "muli" na ios 9? Dla mnie ważny jest dostęp do internetu żeby szybko wczytywał strony, stosunkowo dobrego aparatu(odpowiadał mi z j3, nie miałam zastrzeżeń) oraz aplikacji Spotify, Messanger, Instagram. Motorola to znowu 5 cali (może się przełamię ponownie) ale za to aparat całkiem niezły,ponoć płynie chodzi, no ale zdecydowanie brzydszy, nieładny designem w porównaniu do 4s, no i można wyrwać za 300zł/400z gwarancją(używka też). Dlatego moje pytanie co wybrać, jedyne co to boję się że 4s będzie wolny i będzie "mulił" stąd moje wahania . Dlatego proszę Was rady , jestem otwarta także na inne propozycje dotyczące innych modeli telefonówDziękuję z góry! Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Faktycznie 4S spowolnił na nowszym sofcie. Jeżeli nie zrazi Cię brak gwarancji to zobacz Nexus 5 / G2 / G2 Mini, można też zainstalować custom ROM i będzie śmigać. Cytuj Link to post Share on other sites
shy123 0 Napisano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Faktycznie 4S spowolnił na nowszym sofcie. Jeżeli nie zrazi Cię brak gwarancji to zobacz Nexus 5 / G2 / G2 Mini, można też zainstalować custom ROM i będzie śmigać. Oki, bardzo dziękuję za pomoc, to tak ostatecznie 4S vs. G2 mini ? Nie cytuj całych postów. // jutjub Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 4S, ale w jakiej dokładnie wersji? Chodzi mi o to, ile GB pamięci wewnętrznej. Cytuj Link to post Share on other sites
shy123 0 Napisano 22 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 4S, ale w jakiej dokładnie wersji? Chodzi mi o to, ile GB pamięci wewnętrznej. 16gb czy szukac większej? Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Jeśli znajdziesz w dobrej cenie to warto. Z 16 GB zostaje Ci ok 11 GB. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts