Luqiz 0 Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Witam posiadam oryginalny windows 7 oem i gdy tylko pojawiła się możliwość aktualizacji to zaktualizowałem go do w10 i teraz nasuwa sie pytanie co z systemem gdy wymienie płytę główną na nową? Zostanę bez systemu? Cytuj Link to post Share on other sites
bimbrownik03 97 Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Jeżeli będziesz korzystał z tego samego dysku bez formatowania go, to teoretycznie powinien za pierwszym razem trochę pomielić i później już działać normalnie, ale nikt Ci nie zagwarantuje, że nie będziesz miał problemów ze stabilnością albo sterownikami. Ja zmieniłem płytę bez większych problemów, ale to była ta sama podstawka. Przy większych różnicach w sprzęcie, może być gorzej. Nie mniej chyba warto spróbować. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts