loskaczos 0 Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 § Budżet: 100zł ( +- 30zł) § Jakiej myszki obecnie używasz: A4Tech X705 § Jaką masz obecnie podkładkę: ROCCAT TAITO § Z jakich wartości DPI korzystasz: min 800 § Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: +/- 5cm § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): FPS BF 1, The Division § Ile przycisków używasz w myszce: zależy w co gram, od 3 do 5 § Chwyt: obecnie palm grip, ale jestem otwarty na różne propozycje § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): chyba 1+2+2 § Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka): ~14cm § Dlaczego chcesz zmienić mysz: obecna odmawia posłuszeństwa § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): żeby nie świeciła jak lampki na choince, min 6 przycisków Czytając poprzednie posty polecaliście A4tech A90 (z optycznym Avago 3050 - o co kaman?) i jaką polecicie podkładkę? Czy ta co mam w zupełności wystarczy Cytuj Link to post Share on other sites
kebab84 96 Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Moge Ci sprzedać za 119zł Rivala 100 z darmową wysyłką jak kupisz : lub Natec Genesis GX75 z podkładką M12 Midi Idź na bazar//gtr Cytuj Link to post Share on other sites
loskaczos 0 Napisano 19 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 możesz sprzedać a ja prosiłem o pomoc w wyborze Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysiu N 15 Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 kebab84 - nie bądz Jan biznesu wszędzie polecasz że sprzedasz sprzedasz... możesz dać sobie to w sygnaturce czy coś ale nie pisz w każdym poscie. autorze możesz coś dorzucic jeszcze do tej stówki? Cytuj Link to post Share on other sites
loskaczos 0 Napisano 25 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 nie chciałbym przekroczyć 150zł Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts